Karlos Vémola je milovník zvierat, v ostatné dni rád pózuje s malou levicou

NETKY.SK • 15 November 2020, 17:20 • 2 min
Karlos Vémola je milovník zvierat, v ostatné dni rád pózuje s malou levicou

Karlos Vémola posledne odpovedal, či absolvuje duel s Viktorom Peštom a dal mu aj tvrdý odkaz. "Terminátor" však voľný čas a prípravy na možné boje trávi aj zaujímavou záľubou.

slovakia

left justify in out

„Čo tá druhá miska? Prečo je prázdna? Ja na diéte nie som a mám hlad!” píše bojovník MMA o svojom malej levici, ktorou sa ostatné obdobie rád chváli na sociálnej sieti. Vyjadril sa aj k zápasníkovi Peštovi, ktorý mu radil, čo má urobiť s levicou. Odkaz Vémolu Pešovi je v nasledujúcom videu.

 

Vémola, ktorý v lete prekonal COVID-19, nemyslí len na ňu, ale aj na mnoho ďalších zvierat, ktorým pomáha. Nie je to len malý tiger, ktorým sa tento bojovník rád pochváli. V jeho Vémolande je priam, ako to píše, „oáza pohody a zvierat“. Mnoho nádherných rýb ukazuje aj na videu, v ktorého závere šokuje aj krokodílom.

 

 

Výzvy na to, aby fanúšikovia v ťažkej dobe podporili aj jedlo pre ďalšie zvieratá, majú pozitívnu odozvu a bojovník pozýva ďalších, aby pre zvieratá ZOO niečo urobili. „Ja by som chcel poďakovať všetkým, ktorí ste dorazili do Vémolandu kŕmiť Elzu, žraloky a krokodíla," povedal vo videu, ktoré zdieľal na sociálnej sieti.

 

 

Známy bojovník MMA prišiel aj so špeciálnou zbierkou pre ZOO Plasy, kde mohli vďaka príspevkom ľudí nakŕmiť nielen levy, ale aj aj ďalšie šelmy, klokany, surikaty, opice.

 

V inom príspevku sa starostlivý Vémola, ktorý sa ukazuje ako veľký milovník prírody, poskytol malú foto-reportáž z návštevy malej levice u veterinára. „Dnešná návšteva veteriny. Elsa bola veľmi dobrá a statočná. Pána doktora sa nebála a či on jej, tak to netuším,“ dodal s úsmevom známy český zápasník MMA s dôvetkom, že levica už váži 20 kíl.

 

 

"Robím pre Elsu to najlepšie, čo môžem urobiť, podľa svojho najlepšieho vedomia a svedomia a verte tomu, že keď nájdem nejakú rezerváciu, alebo safari, kde viem, že ju oslatné levy nezožerú a že viem, že jej tem bude dobre a že tam bude mať kilometrový výbeh, tak budem prvý, kto ju tam veľi rád odvezie," reagoval na Peštove rady Vémola.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies