Karlos Vémola bude mať vlastnú reality show, divákom sa ukáže v úlohe otca

NETKY.SK • 6 Apríl 2022, 18:52 • 2 min
Karlos Vémola bude mať vlastnú reality show, divákom sa ukáže v úlohe otca

Karlos Vémola je najznámejším českým bojovníkom MMA a je o ňom známe, že má rád kamery a mediálnu pozornosť. Milovaný i nenávidený Terminátor už 7. apríla predstaví fanúšikom svoj život v luxusnom komplexe Vémoland.

slovakia

left justify in out

Reality show „Víkend u Vémolů“ bude k dispozícii na streamovacej službe Voyo. Moderátorom programu je Lumír Olšovský, ktorý si pre Vémolu pripravil doprovod v podobe jeho dvoch detí, ktoré žijú v Anglicku. Bojovník v uplynulých mesiacoch plnil stránky novín kvôli svojmu turbulentnému vzťahu so Slovenkou Lelou Ceterovou, ktorá sa však natáčania zúčastniť nechcela.

 

 

„Ja tam budem asi len na začiatku. Druhé tehotenstvo pre mňa nebolo jednoduché, často som pociťovala nevoľnosti a necítila som sa na to, aby som bola celý deň pred kamerou. Tak som si urobila príjemný víkend s kamarátkou. Dohodli sme sa, že to bude skôr otec v akcii a tak nejako to aj vyzerá. Bolo by to pre mňa náročné, bola som rada, že Karlos moje rozhodnutie v kľude akceptoval a nesnažil sa ho zmeniť. Natáčalo sa už v lete, ale vychádza to až teraz. Neviem, či bude nejaké pokračovanie, každopádne mali pekný program a v budúcnosti možno ešte niečo vznikne,“ prezradila Ceterová.

 

 

„Hviezda MMA v dokumentu odhaľuje, aký má vzťah so svojimi deťmi a akým spôsobom ako otec zvláda starostlivosť o deti a o domácnosť, keď nie je jeho priateľka Lela doma. Spoločne s Lumírom Olšovským nahliadneme do života českého bojovníka Karlosa Vémolu. Hneď pri prvom pohľade na jeho dom je zrejmé, že patrí niekomu, kto má veľmi rád divoké zvieratá. Návštevy majú povolený vstup len na vlastné nebezpečenstvo! Kto sa odvážil zazvoniť pri jeho dverách?“ lákajú tvorcovia programu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies