Karla Gotta po operácii čaká tvrdá dieta, teší sa na návrat do normálneho života

NETKY.SK • 12 Máj 2016, 19:36 • 2 min
Karla Gotta po operácii čaká tvrdá dieta, teší sa na návrat do normálneho života

PRAHA - Populárny český spevák Karel Gott sa zotavuje po nedávnej operácii brušnej dutiny, má sa dobre a teší sa na návrat do normálneho života po úspešnej terapii nádorového ochorenia lymfatických uzlín.

slovakia

left justify in out

Gott prostredníctvom jednej zo sociálnych sietí priaznivcov v týchto dňoch pozdravil a ubezpečil ich, že sa o neho nemusia obávať. Operácia prebehla dobre a bez komplikácií, uviedol.
"Som v tej najlepšej lekárskej starostlivosti a je mi zo dňa na deň lepšie. Istý čas ale ešte potrvá nevyhnutná rekonvalescencia. A potom už hurá do života, zľahka i do toho pracovného. Všetkým, ktorí na mňa myslia, ďakujem za povzbudivé odkazy," uviedol Karel Gott.


Umelec, ktorého zdravotné komplikácie podrobne sledujú aj v susednom Nemecku či Rakúsku, kde sa teší takisto značnej popularite, sa už postupne preorientúva na prísnu diétu. Tak jeho manželka Ivana, ako aj jej filipínska pomocníčka, pani Irene, už dostali všetky nevyhnutné pokyny.


O Karlovi Gottovi je všeobecne známe, že je veľkým gurmánom, avšak v nasledujúcich mesiacoch si bude musieť všeličo odpustiť, napríklad aj obľúbenú kačku alebo mastné ryby. Zabudnúť musí predbežne aj na cesnak a cibuľu vrátane jedál, do ktorých sa pridávajú. A vôbec nesmie siahnuť po alkohole.


Mnohonásobný československý a český Zlatý slávik to však podľa vlastných slov musí zvládnuť. Nebude to nič príjemného, ale ide predsa o moje zdravie, vyhlásil ešte pred pondelkovým chirurgickým zákrokom pre internetové vydanie denníka Blesk.


Na strane druhej zostáva však mnoho toho, čo si Karel Gott bude môcť dopriať vrátane ľubovoľného mäsa, zeleniny a ovocia, zemiakovej kaše, ryže, cestovín, vývarov, jogurtov či bieleho pečiva.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies