Karin Majtánová je popri práci aj ženou v domácnosti

NETKY.SK • 13 Marec 2015, 08:45 • 2 min
Karin Majtánová je popri práci aj ženou v domácnosti

BRATISLAVA - Moderátorka a Miss Slovensko 1993 Karin Majtánová funguje popri práci v televízii na plný úväzok tiež ako matka a žena v domácnosti.

slovakia

left justify in out

„Mám dve decká, dve mačky, pračku, žehličku ako každá žena. Nákupy, desiatu, večeru, vysávač sem-tam a tak ďalej,“ vymenovala v rozhovore pre agentúru SITA. „Je toho naozaj dosť, čas rýchlo letí a človek už nevládze ako kedysi,“ poznamenala. To, ako život plynie, vidí podľa vlastných slov aj na svojich deťoch. „Koľkokrát sa zadívam na moju 19-ročnú dcéru a hovorím si 'Pre boha živého, kedy mi takto vyrástla? Kedy?' Stále si ju pamätám ako malé dieťa, ktoré so mnou spávalo,“ podotkla 41-ročná rodáčka z Trenčína.


Napriek tomu, že je celkom zaneprázdnená, si však nájde čas aj na písanie. Raz by totiž chcela vydať vlastnú knihu. „Vo voľnom čase píšem, no zatiaľ len sama pre seba. Kamil Peteraj mi už toľkokrát povedal, aby som niečo vydala, ale ja skôr píšem poéziu a to je naozaj taký striptíz duše, takže na to musím mať veľkú odvahu a musím byť veľmi silná. Veľká už som, silná som trochu, ale tú odvahu ešte nemám. Možno ten čas dozreje, no neviem. Zatiaľ sa na to absolútne necítim,“ uzavrela atraktívna tmavovláska.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona