Karin Haydu má problémy: Obvinili ju z poisťovacieho podvodu!

NETKY.SK • 28 Marec 2013, 10:31 • 2 min
Karin Haydu má problémy: Obvinili ju z poisťovacieho podvodu!

BRATISLAVA - Slovenskú herečku Karin Haydu obvinila polícia spoločne s ďalšími 14 ľuďmi z poisťovacieho podvodu. Hlavou organizovanej kriminálnej skupiny mal byť jej bývalý priateľ Martin Rác, ktorý je už dva roky vo väzení.

slovakia

left justify in out

Herečka pre televíziu Markíza potvrdila, že od polície dostala list s obvinením, ktoré však odmieta. "Nie som si vedomá spáchania žiadneho trestného činu a až do ukončenia vyšetrovania sa k predmetnej veci nebudem vyjadrovať," uviedla Haydu, ktorej v prípade dokázania viny hrozí až 15-ročný trest odňatia slobody. V prípade údajne figurujú aj viacerí policajti. Počas dnešnej rozsiahlej akcie vraj zadržali kukláči v bratislavskej Dúbravke viacerých dopravných policajtov. Policajné prezídium sa k prípadu zatiaľ nevyjadrilo, urobí tak, keď to dovolí procesná situácia. 

Informácie pochádzajú z webstránky www.topky.sk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies