Karin Hajdu by si najradšej zbalila kufre a odišla zo Slovenska, čo ju k tomu vedie?

NETKY.SK • 2 Február 2018, 11:27 • 2 min
Karin Hajdu by si najradšej zbalila kufre a odišla zo Slovenska, čo ju k tomu vedie?

BRATISLAVA – Bývalá moderátorka televízie JOJ Zuzana Hajdu sa vyjadrila, že by najradšej zbalila svoju rodinu a odišla za hranice Slovenska.

slovakia

left justify in out

Obľúbená exmoderátorka spravodajstva na JOJke Zuzana Hajdu (42), ktorá pred 12 rokmi urobila ráznu zmenu vo svojou živote, kedy doslova zmizla z televíznych obrazoviek a odišla do Egypta. Dnes sa naplno venuje svojej rodine a vedie úplne normálny život bez reflektorov a kamier. Pracuje v jednej nemenovanej IT spoločnosti, kde sa jej veľmi páči a je spokojná.

 

Potom ako ukončila svoju kariéru v televízií, odcestovala do Egypta, kde pôsobila ako delegátka. Tam spoznala aj svojho manžela Moustyho, s ktorým má dve deti, Elissu a Adama. Zuzka je so svojim životom maximálne spokojná, no jedna vec jej predsa len vŕta hlavou. Veľmi silno uvažuje nad tým, že by sa s celou rodinou presťahovala do slnečného Egyptu, do rodnej zeme jej muža.

 

Zuzka má pochybnosti o tom, či zotrvanie na Slovensku bola tá správna voľba, dnes o tom už totiž pochybuje. „To, že sme zakotvili na Slovensku, bola asi chyba. Ja by som rada odišla. Aj som sa nedávno bavila s mužom, že by sme sa vrátili do Egypta, ale povedal, že by to so mnou už neriskoval,“ uviedla Zuzana pre Nový Čas, pričom priznala, že to bola najmä jej rozhodnutie zostať na Slovensku.

 

„Začal mi menovať, koľkokrát sme kde v Egypte žili. Je totiž pravda, že som vždy po pár mesiacoch zdupkala, ale myslím, že teraz by som to už vydržala,“ povedala bývalá moderátorka. Jej muž má na sťahovanie však iný názor. Momentálna situácia v Egypte je komplikovaná a on nechce ohroziť bezpečnosť svojej rodiny.

 

„On nechce. Bojí sa tam odniesť deti, lebo podľa neho to tam teraz nie je bezpečné, takže by to neriskoval,“ dodala blondínka. Zuzana Egypt zbožňuje a to nie len kvôli slnku a krásnym plážam, obľúbila si aj miestnych, ktorí sú vraj úplne iní. „Keď ma manžel predstavil, tak v jeho rodine s tým nikto nemal problém. To je to, čo je iné oproti nám Slovákom. My máme skôr predsudky,“ vysvetlila Zuzana.

 

„U nás doma bol problém, keď zistili, koho mám. Moja mama mala výhrady a aj obavy, ale len do momentu, než prišiel a než ho zbadala. Keď ma videla, že som šťastná a vyrovnaná, tak mi to dopriala,“ uzavrela Hajdu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies