Karin Ann predstavuje nový singel "for a moment"

NETKY.SK • 29 Január 2023, 17:00 • 2 min
Karin Ann predstavuje nový singel "for a moment"

BRATISLAVA - Slovenská speváčka Karin Ann predstavuje nový singel "for a moment". "Baladická skladba zaujme nielen chytľavým atmosférickým zvukom súznejúcim s melanchóliou zimných dní, ale aj spoločensky uvedomelým posolstvom," uviedla pre TASR PR manažérka Adriana Nievelt.

slovakia

left justify in out

Dodáva, že speváčku pri písaní novej piesne inšpiroval citát "čo ťa nezabije, to ťa posilní", respektíve fakt a uvedomenie si, že má naň iný názor než väčšina ľudí. "Aj keď to, čím si prechádzate, vás robí tým, kým ste, nie vždy vás to posilní. Niekedy vám to spôsobí traumu alebo problémy, ktoré potom musíte prekonať a ktoré môžu ovplyvniť váš život. A ľudia očakávajú, že z toho nebudete smutní alebo nahnevaní," hovorí Karin Ann.

 

Písanie tejto piesne bolo pre ňu zároveň istou formou terapie. "Je to o prijatí zlých vecí, ktorými ste si prešli, je to o prijatí toho, že liečenie vyžaduje čas a že je v poriadku necítiť sa dobre. Ide o to prijať všetko, čo sa stalo, a podniknúť vedomé kroky k uzdraveniu," vysvetľuje speváčka svoje myšlienky, ktoré zhudobnila v najnovšom singli. Hudobného mixu sa ujal dvojnásobný držiteľ Grammy Mitch McCarthy. Singel "for a moment" vychádza v sprievode visualizer videa, ktoré Karin nakrúcala v americkom Malibu.

 

Link na video: 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies