Karim Guédé zostáva vo Freiburgu

NETKY.SK • 16 Máj 2016, 16:04 • 2 min
Karim Guédé zostáva vo Freiburgu

FREIBURG - Člen širšieho kádra slovenskej reprezentácie Karim Guédé zostáva pôsobiť v nemeckom čerstvo už prvoligovom futbalovom klube SC Freiburg. Informáciu priniesla internetová stránka jeho zamestnávateľa s dôvetkom, že ďalšie podrobnosti zostanú internou záležitosťou - týka sa to aj dĺžky platnosti nového kontraktu.

slovakia

left justify in out

Tridsaťjedenročný rodák z nemeckého Hamburgu Guédé prišiel do Freiburgu v roku 2012. V minulosti pôsobil na klubovej úrovni aj v SC Concordia, "béčku" Hamburgeru SV, Petržalke a Slovane Bratislava. Za Freiburg dosiaľ nastúpil v 106 súťažných stretnutiach.

"Presvedčil svojou spoľahlivosťou a my sme sa mohli aj v ťažších obdobiach opierať o jeho výkony. Na ihrisku aj mimo neho vnáša do mužstva prvky, ktoré prospievajú," povedal šéf športového úseku Jochen Saier.

"Máme tu naozaj dobrý kolektív a všetci do jedného sa maximálnym úsilím pričinili o návrat do I. bundesligy. Mojou veľkou túžbou bolo pokračovať s chalanmi na tejto ceste a spoločne dokázať, že môžeme obstáť aj medzi elitou," skonštatoval defenzívny stredopoliar Guédé, ktorý má na konte 14 vystúpení v reprezentácii SR.

SC Freiburg obsadil v tabuľke II. bundesligy 2015/2016 najvyššiu priečku so 72 bodmi za bilanciu 22-6-6 pri skóre 75:39.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies