Karim Benzema v problémoch: Pranie špinavých peňazí a obchodovanie s drogami!

NETKY.SK • 18 Marec 2016, 19:05 • 2 min
Karim Benzema v problémoch: Pranie špinavých peňazí a obchodovanie s drogami!

PARÍŽ – Francúzsky denník Libération dnes zverejnil šokujúcu titulnú stránku, na ktorej je tvár útočníka Realu Madrid Karima Benzemu. Podľa správ to s ním nevyzerá ružovo, keďže je údajne zapletený do prania špinavých peňazí a obchodu s drogami.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný kanonier bol počas minulého roku zapletený do škandálu so sexkazetou Mathieu Valbuenu, avšak teraz čelí vážnejším problémom. Podľa denníka Libération sú najnovšie problémy Karima Benzemu spájané s obchodom s drogami a organizovaným zločinom, v ktorých bol zatiaľ vypočutý iba ako svedok.

 



Počas jeho pôsobenia v klube Olympique Lyon sa o Benzemovi šírili rôzne reči a fámy o jeho pochybnej minulosti, ale asi nikto neveril tomu, že by bol sám zapletený v podobných aktivitách.

Toto súdne vyšetrovanie bolo otvorené ešte 17. septembra 2015 v súvislosti s organizovaným zločinom, praním špinavých peňazí a obchodovaniu s drogami. Benzema už bol vypočutý ako svedok a podľa zdroja denníku Libération mal útočník Realu Madrid prísť o značnú sumu peňazí.

 



Do tejto veľmi závažnej trestnej činnosti je zapletené aj okolie Karima Benzemu a dokonca aj spoločnosť založená v roku 2014, ktorej je známy futbalista riaditeľom. Zdá sa, že sa rozbieha ďalší obrovský škandál, o ktorom sa v nasledujúcich mesiacoch bude ešte veľa diskutovať.

Vo svetle týchto správ je účasť Karima Benzemu na domácom Euro 2016 úplne nulová, ak ešte vôbec mal nejakú šancu zúčastniť sa.

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies