Karim Benzema definitívne zostáva v Reale Madrid

NETKY.SK • 24 August 2015, 20:00 • 2 min
Karim Benzema definitívne zostáva v Reale Madrid

MADRID – Fanúšikovia londýnskeho Arsenalu sa v posledných dňoch prestupového obdobia zjavne nedočakjú vytúženej správy o príchode Karima Benzemu, keďže francúzsky útočník potvrdil, že zostáva v tíme Realu Madrid.

slovakia

left justify in out

Niekoľko týždňov sa špekulovalo o Benzemovom príchode na Emirates, avšak nutno podotknúť, že to neboli najspoľahlivejšie zdroje.

Faktom je, že Arsenal potrebuje kvalitného útočníka a nový tréner Realu Madrid Rafa Benítez chce mať z Cristiana Ronalda hráča s číslom deväť (stredný útočník). Ten však už od čias v Manchestri United hrával s číslom sedem (pravé krídlo) a založil na tomto čísle aj svoj marketing.

Dnes podvečer však 27-ročný Benzema dal na svojom Twitteri jasne najavo, kde je jeho miesto v tejto sezóne a žiadny prestup do Arsenalu sa nekoná. "Pre všetkých klaunov, ktorí presviedčajú mojich fanúšikov. Tu je môj domov! #HalaMadridYNadaMas," napísal francúzsky reprezentant v drese Realu Madrid.

 

 

Internet nenechal na seba dlho čakať a sociálne siete zaplavili najrôznejšie posmešky na účet fanúšikov Arsenalu.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies