Karen Elson vydá album Double Roses

NETKY.SK • 11 Január 2017, 12:51 • 2 min
Karen Elson vydá album Double Roses

BRATISLAVA - Anglická speváčka, hudobníčka a modelka Karen Elson vydá album Double Roses.

slovakia

left justify in out

Druhá štúdiovka 37-ročnej interpretky sa dostane na trh 7. apríla a bude obsahovať desať skladieb. Z nich bývalá manželka muzikanta Jacka Whitea, ktorý je známy z už nefungujúcej kapely The White Stripes či skupín The Dead Weather alebo The Raconteurs, zverejnila pieseň Distant Shore.

 

Na albume spolupracovali Father John Misty, Laura Marling, Pat Sansone z formácií Wilco a The Autumn Defense, Nate Walcott z kapely Bright Eyes, Dhani Harrison, Benmont Tench alebo Paul Cartwright. Na produkcii sa podieľali Jonathan Wilson a Patrick Carney, bubeník dua The Black Keys.

 

 

Karen Elson sa začala venovať modelingu ako tínedžerka. Objavila sa na obálkach mnohých magazínov, ako napríklad Vogue, Harper's Bazaar, Marie Claire či Elle, a tiež v reklamách či počas záverečného ceremoniálu londýnskych olympijských hier v roku 2012. Zahrala si vo videoklipe k piesni Blue Orchid spomínaných The White Stripes. Prvý album The Ghost Who Walks vydala v máji 2010. O produkciu sa postaral 41-ročný White, s ktorým má dve deti. Je tiež členkou kabaretnej skupiny The Citizens Band.

Tracklist albumu Karen Elson - Double Roses:
01 Wonder Blind
02 Double Roses
03 Call Your Name
04 Come Hell And High Water
05 The End
06 Raven
07 Why Am I Waiting
08 A Million Stars
09 Wolf
10 Distant Shore

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies