Karel Gott zostáva v nemocnici: Trápia ho komplikácie po operácii chrbtice

NETKY.SK • 29 November 2016, 07:16 • 2 min
Karel Gott zostáva v nemocnici: Trápia ho komplikácie po operácii chrbtice

PRAHA - Spevák Karel Gott (77), ktorý sa v sobotu nezúčastnil na slávnostnom odovzdávaní českých hudobných cien Zlatý slávik, je znova v nemocnici. Lekári sa mu od štvrtka 24. novembra snažia pomocou infúzií zmierniť bolesti po nedávnej operácii chrbtice, informoval bulvárny denník Blesk.

slovakia

left justify in out

Umelec do poslednej chvíle dúfal, že bude môcť prísť do Hudobného divadla v Karlíne, kde sa konal galavečer. Napokon sa kvôli bolestiam rozhodol zveriť do opatery lekárov.

 

"Pán Gott má opuchy okolo operovaného miesta a je tam nejaký problém, kvôli ktorému musel znovu do nemocnice. Preto neprišiel," zistil český bulvárny denník pred slávnostným večerom, na ktorom ocenenie pre svojho otca prevzala Gottova desaťročná Charlotte.

 

"Som opäť v nemocnici. A to z dôvodov komplikácií po nedávnej operácii chrbtice, kvôli ktorým musím bohužiaľ zrušiť i dohodnuté pracovné záväzky minimálne na celý budúci týždeň," citoval Blesk Gottove vyjadrenie z nedele.

 

Lekári sa podľa informácií Blesku rozhodujú, či budú musieť Gotta opäť operovať. Spevákova hovorkyňa Aneta Stolzová však zdôraznila, že "k žiadnej reoperácii nedošlo a zatiaľ sa ani neplánuje".

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies