Karel Gott vystúpi s programom Galavečer plný hviezd aj v Bratislave

NETKY.SK • 31 Máj 2018, 16:14 • 2 min
Karel Gott vystúpi s programom Galavečer plný hviezd aj v Bratislave

BRATISLAVA - Český spevák a 42-násobný držiteľ Zlatého slávika Karel Gott vystúpi po nedávnych úspešných koncertoch v Žiline a v Banskej Bystrici s programom Galavečer plný hviezd 27. júna aj v bratislavskom NTC.

slovakia

left justify in out

Fanúšikovia a fanúšičky českej legendy za môžu tešiť na jeho najväčšie hity. Po Gottovom boku na koncerte vystúpia i ďalšie stálice česko-slovenskej populárnej scény, Ilona Csáková, Monika Absolonová, česká speváčka Dasha či Petr Kolář v sprievode Pavel Větrovec Band. „Na slovenské koncerty sa vždy veľmi teším, publikum je zakaždým skvelé. Je príjemné vidieť a počuť, ako hľadisko spieva spolu so mnou moje najväčšie hity. Verím, že v Bratislave bude rovnako úžasná atmosféra ako nedávno v Žiline a v Banskej Bystrici,“ odkázal priaznivcom Gott.

Karel Gott pracoval ako vyučený elektromontér v ČKD a popri práci študoval spev na konzervatóriu. Preslávil ho angažmán v Divadle Semafor v prvej polovici 60. rokov. Neskôr spoluzakladal Divadlo Apollo, kde pôsobil do roku 1967. Počas kariéry vydal viac než 100 albumov. Účinkoval tiež vo filmoch Kdyby tisíc klarinetů (1964), Hvězda padá vzhůru (1974), Romance za korunu (1975), Dědictví aneb Kurvahošigutntag (1992) a jeho pokračovaní Dědictví aneb Kurvaseneříká (2014) či v rozprávke Z pekla štěstí 2 (2001). Gott je držiteľom 42 Zlatých slávikov, viacerých cien Týtý, Zlatých a Platinových platní a ceny Zlatá ihlica. Počas svojej speváckej kariéry absolvoval množstvo koncertov v Európe, USA, Kanade, Číne, Austrálii či Japonsku a hosťoval v stovkách televíznych šou doma aj v zahraničí. Celkový predaj jeho albumov sa dnes odhaduje na 27 miliónov nosičov.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona