Karel Gott sklamal fanúšikov: Takto sa rozhodol!

NETKY.SK • 18 Január 2019, 12:30 • 2 min
Karel Gott sklamal fanúšikov: Takto sa rozhodol!

Má "božskej Kája" také vážne problémy?

slovakia

left justify in out

Obľúbený český spevák Karel Gott by mal v tomto roku počas leta osláviť krásne jubileum. Tak, ako to u neho bolo v posledných rokoch zvykom, pri príležitosti svojich narodenín organizoval spoločne s priateľmi koncerty, ktoré sa vždy tešili veľkému záujmu. Aj svoje osemdesiatiny chcel osláviť podobnou udalosťou, no zdravie mu skrížilo plány.

 

Veľkolepý koncert bol ohlásený na 14. júna v českej O2 aréne. A hoci to ešte ku koncu roka 2018 vyzeralo mimoriadne sľubne, pretože sa vo veľkom oslovovali jednotliví hostia, teraz je všetko inak. Po starostlivom zvážení a mnohých konzultáciách s lekármi sa Gott spoločne s manželkou Ivanou rozhodli, že plánovaný koncert zrušia.

 

Samozrejme, fanúšikovia, ktorí na túto udalosť čakali, sú sklamaní, no zároveň sa obávajú o maestrove zdravie. Mnohým v hlave totiž vŕta otázka, čo sa s Karlom deje, keď už päť mesiacov dopredu vedia s istotou povedať, že v termíne podujatia nebude v dobrej kondícii. Vari sa mu vrátila zákerná choroba? Jeho manželka odpovedala len konštatovaním, že spevák má problémy s imunitou.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies