Karel Gott si vypočul od lekárov zlé správy: Na Vianoce v nemocnici!

NETKY.SK • 9 December 2015, 13:40 • 2 min
Karel Gott si vypočul od lekárov zlé správy: Na Vianoce v nemocnici!

PRAHA - Už štyridsaťnásobný laureát Zlatých a Českých slávikov, spevák Karel Gott, ktorému nedávno lekári diagnostikovali rakovinové ochorenie lymfatických uzlín má za sebou druhý cyklus chemoterapie.

slovakia

left justify in out

Speváka čaká aj tretí cyklus, ktorý bude náročnejší. Je rozdelený na viaceré cykly, ktoré sa opakujú. Každý jeden znich sa dopredu plánuje. Hlavným zámerom je znížiť počet nádorových buniek.

 

Lekári oznámili Karlovi Gottovi zlú správu. Na Vianoce bude musieť byť v nemocnici. Choroba nehľadí na sviatok. „Chemoterapia je dopredu naplánovaná, takže v zdravotníckom zariadení budem počas vianočných sviatkov. Mal by tam byť aj na Štedrý deň,“ prezradil českému Blesku zdroj z umelcovho okolia. Úlohou lekárov je liečiť, takže dátum v tomto prípade veľkú rolu nehrá," vysvetlila onkologička Petra Makovická.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies