Karel Gott sa od rakoviny ešte nevrátil za volant, potrebuje novú prehliadku

NETKY.SK • 5 Február 2017, 15:42 • 2 min
Karel Gott sa od rakoviny ešte nevrátil za volant, potrebuje novú prehliadku

PRAHA - Kedysi vášnivý motorista Karel Gott (77) si kvôli zdravotným problémom, ktoré ho prenasledovali v ostatnom čase, nesadol za volant už 18 mesiacov.

slovakia

left justify in out

 Ak sa tam bude chcieť vrátiť, bude sa musieť podrobiť zdravotnej prehliadke, informovalo internetové vydanie denníka Blesk.

 

Zdroj blízky mnohonásobnému československému a českému Zlatému slávikovi potvrdil, že spevák prestal šoférovať, keď u neho diagnostikovali lekári nádorové ochorenie lymfatických uzlín. Po polročnej terapii a rehabilitácii potrebuje novú zdravotné prehliadku, ktorú musia od 65 rokov podstupovať všetci českí motoristi. Gottov Mercedes triedy S je tak stále v garáži a čaká na svojho majiteľa.

 

Spevákova hovorkyňa Aneta Stolzová neodpovedala na otázku, či spevák má už prehliadku za sebou. Uviedla však, že pri pracovných aktivitách využíva osobného vodiča, (ktorý je súčasne i jeho bodyguardom), kým v súkromí riadi sám alebo zveruje svojho tátoša manželke. Príležitostne ho však vozí aj svokra.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies