Karel Gott predstavuje videoklip k piesni Země vstává

NETKY.SK • 21 November 2016, 14:48 • 2 min
Karel Gott predstavuje videoklip k piesni Země vstává

BRATISLAVA - Po ročnej odmlke prijal Karel Gott pozvanie do vypredanej pražskej O2 Arény, kde uzavrel päťhodinovú hudobnú šou Český mejdan s Impulsem piesňou Země vstává, ktorá je jednou z dvoch noviniek na aktuálnom 2CD Karel Gott 40 slavíků.

slovakia

left justify in out

Veľké finále zdvihlo zo stoličiek počas živej premiéry piesne viac ako 18.000 divákov. Autormi skladby sú Michal David a Lou Fanánek Hagen. Nádhernú atmosféru vystúpenia zachytáva klip, ktorý bol nakrútený priamo počas koncertu.

 

Gott o vzniku novej skladby hovorí: „Pesnička je od Michala Davida, ktorý ich pre mňa zložil už niekoľko - Posel dobrých zpráv, Cherchéz la femme alebo To stárnutí zrádné. A pretože nás s Michalom spája priateľstvo a pozná ma, tak mi dokáže napísať pieseň naozaj na mieru a vie aj odhadnúť, kedy s ňou mám vyjsť na scénu. Tak to bolo práve aj pri tej poslednej Země vstává, ktorá krásne opísala moje pocity nádherného návratu na scénu.“

 

Práve k tejto piesni vznikol nový klip, a to z vystúpenia Karla Gotta v rámci koncertu Český mejdan. Záznam sa nakrúcal na 16 kamier počas veľkého finálového večera. „Rádio Impuls ma požiadalo, aby som uzavrel koncert Český mejdan s Impulsem sólovo práve touto skladbou,“ prezrádza Gott. Producentom videoklipu je Jan Hruška, ktorý bol súčasne i producentom koncertu. Klip vznikol pod pod režijnou taktovkou Libora Kodada.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona