Karel Gott: Po sobotňajšom galavečere som sa cítill, ako by som bol už vyliečený

NETKY.SK • 29 November 2015, 19:02 • 2 min
Karel Gott: Po sobotňajšom galavečere som sa cítill, ako by som bol už vyliečený

PRAHA - Mnohonásobný laureát Zlatých a Českých slávikov, spevák Karel Gott sa dnes prostredníctvom jednej zo sociálnych sietí poďakoval fanúšikom za "neskutočne silné pocity", ktoré prežil v sobotu večer pri preberaní ďalších ocenení.

slovakia

left justify in out

Umelec sa v sobotu osobne zúčastnil v Štátnej opere v Prahe na galavečere pri príležitosti 50. výročia predmetnej ankety, a to napriek nedávno diagnostikovanému rakovinovému ochoreniu lymfatických uzlín. Za potlesku postojačky prominentného publika s množstvom jeho kolegov si prevzal pri tejto príležitosti jubilejného 40. zlatého slávika za víťazstvo v kategórii spevák, absolútneho slávika za rok 2015 za najvyšší počet hlasov spomedzi všetkých interpretov a súčasne aj mimoriadne ocenenie v podobe platinového slávika.

 

"Keď sme odchádzali domov, cítil som sa, ako by som už teraz bol vyliečený. Vaša neutíchajúca priazeň a potlesk priateľov a kolegov v sále ma nabili takmer magickou energiou, ktorá mi bude dodávať silu a vieru pre nasledujúce obdobie. Ako som povedal na pódiu, vaša podpora je pre mňa cennou a účinnou infúziou. Tá lekárska ma bude čakať v nasledujúcich dňoch. Ďakujem touto cestou za vaše hlasy, za vašu podporu a nádherné odkazy, ktoré mi stále posielate, uvádza sa v texte, pod ktorým je slovné spojenie Váš Karel Gott".

 

Prítomnosť umelca na galavečere v Prahe si všimlo dnes aj internetové vydanie najčítanejšieho nemeckého denníka Bild, pre ktorý "Zlatý hlas z Prahy" uviedol:

 

"Tento večer mi dal toľko energie, že som sa po ňom cítil už, ako by som bol už vyliečený. S manželkou Ivanou sme prišli do Štátnej opery až v poslednom momente a prekĺzli sme do lóže. Keď zaznelo moje meno a ja som vstal, boli všetci prekvapení, že som tam osobne. Dostalo sa mi niekoľko minútových ovácií postojačky. Cítiť túto náklonnosť ľudí, to je pre mňa ako terapia navyše," poznamenal Karel Gott.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies