Karel Gott opäť zažiaril! Zaspieval si na absolútne vypredanom koncerte v Prahe

NETKY.SK • 1 Jún 2017, 06:48 • 2 min
Karel Gott opäť zažiaril! Zaspieval si na absolútne vypredanom koncerte v Prahe

PRAHA - Za plnohodnotný návrat na pódia označil Karel Gott svoj dnešný vypredaný koncert v pražskom Divadle Hybernia.

slovakia

left justify in out

"Doteraz som po svojej chorobe vystupoval iba... na malých akciách a poväčšine pre pozvaných hostí. Dnes je to koncert pre verejnosť," citoval ho server Novinky.cz.

 

Na koncert nazvaný Karel Gott still aLIVE si český spevák pozval hostí - Ilonu Csákovú, s ktorou, ako povedal pred koncertom, zaspieva "jedinú novinku dnešného večera" - duet Pláč, ďalej Evu Pilarovú, Dashu, Vojtěcha Dyka a Petra Kolářa. "Inak som stavil na osvedčené pesničky," povedal.

 

Po liečbe rakoviny vystúpil Gott (77) po prvý raz vlani v októbri v pražskej Malostranskej besede. Teraz podľa vlastných slov prežíva výnimočné obdobie: radosť mu robí muzikál Čas růží, ktorý bol zostavený z jeho piesní, a po štyroch rokoch sa na prelome júna a júla vráti na festivalové pódiá - predstaví sa na Topfeste v Piešťanoch, informovali Novinky.cz.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies