Karel Gott je po chemoterapii už doma: Dnes si vynahradí s rodinou Vianoce

NETKY.SK • 31 December 2015, 17:23 • 2 min
Karel Gott je po chemoterapii už doma: Dnes si vynahradí s rodinou Vianoce

PRAHA - Karel Gott má za sebou tretí cyklus chemoterapie. Vianoce musel preto stráviť v nemocnici. Silvester si preto určite vynahradí so svojou rodinou.

slovakia

left justify in out

Vianoce boli pre speváka trochu smutné, lebo kvôli chemoterapii musel zostať v nemocnici, ale Štedrý deň si urobil s manželkou a deťmi skôr.

 

Lekári prepustili Zlatého slávika do domácej liečby a jeho rodina sa preto už pripravuje na silvestrovskú oslavu. Jeho mladšie dcéry chystajú pre svojho otca prekvapenie. Deväťročná Charlottka a sedemročná Nellinka plánujú usporiadať veľkú oslavu, uviedol portál Blesk.

 

Deti sa na otca veľmi tešili a naplánovali si, že na Silvestra vyzdobia dom a pripravia z mamičkou a filipínskou pomocníčkou dobroty. Chcú, aby sa sa ocko cítil dobre a vynahradili si Štedrý deň, uviedol pre Blesk zdroj rodiny.

 

Kvôli svojej nemoci zrušil Karel Gott cestu na Srí Lanku, kde mali po Novom roku stráviť dovolenku. Štvrtú chemoterapiu má  spevák naplánovanú v druhej polovici januára.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies