Karel Gott chýbal na krste slonieho mláďaťa v pražskej ZOO, odcestoval s rodinou

NETKY.SK • 28 December 2016, 08:12 • 2 min
Karel Gott chýbal na krste slonieho mláďaťa v pražskej ZOO, odcestoval s rodinou

PRAHA - Na populárneho speváka-rekonvalescenta Karla Gotta (77) čakali v pondelok v pražskej Zoologickej záhrade márne viacerí návštevníci i hostia.

slovakia

left justify in out

Mnohonásobný Zlatý slávik mal pôvodne s desaťročnou dcérkou Charlottou pokrstiť slonie mláďa, avšak napokon nedorazil.

 

 

 

Ako informovalo internetové vydanie denníka Blesk s odvolaním sa na umelcovu hovorkyňu Anetu Stolzovú, "pán Gott odcestoval s celou rodinou za teplom nabrať silu, energiu, slniečko a predovšetkým zmeniť klímu. Vráti sa až po Novom roku. Pánovi riaditeľovi ZOO Bobkovi sa ospravedlnil vopred a odovzdal mu list, ktorý pán riaditeľ sľúbil prečítať pri krste."

 

Návštevníci i pozvaní hostia sa však o neúčasti "Božského Káju" na krste dozvedeli iba asi s 20-minútovým predstihom a kládli si otázku, prečo im to nikto neoznámil už skôr.

 

Lekári odporučili spevákovi, ktorý má za sebou onkologickú terapiu a opakovanú operáciu v chrbtovej oblasti, na doliečenie pobyt pri mori.

 

"Zlatý hlas z Prahy", ako sa Karlovi Gottovi hovorí v nemecky hovoriacich krajinách, usporiadal pred vianočnými sviatkami večierok pre najbližších.

 

Speváka, podobne ako jeho kolegov Helenu Vondráčkovú alebo Martina Chodúra, mimoriadne zasiahla správa o tragédii Alexandrovovcov, lietadlo s ktorými sa zrútilo krátko po štarte zo Soči do vôd Čierneho mora.

 

Gott absolvoval s Alexandrovovcami viacero vystúpení a spomienku na ne by si, ako uviedla jeho hovorkyňa, rád uchoval v mysli.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies