Karel Gott absolvoval prvý koncert po liečbe: Zvládol ho bravúrne!

NETKY.SK • 11 Október 2016, 10:05 • 2 min
Karel Gott absolvoval prvý koncert po liečbe: Zvládol ho bravúrne!

PRAHA - Karel Gott je nazad vo forme. Dokázal to svojím pondelňajším komorným koncertom v Malostranskej besede v Prahe, kde bavil publikum zmesou pesničiek a historiek vyše dve hodiny, informoval dnes server iDnes.cz.

slovakia

left justify in out

Dostať na jeho prvý koncert po absolvovanej liečbe nádorového ochorenia bolo takmer nemožné, a to aj pre novinárov. Hoci išlo o verejne ohlásený koncert s predpredajom vstupeniek, do Malostranskej besedy sa zmestilo iba niečo vyše stovky poslucháčov.

 

Podľa iDnes.cz si Gott v pondelok zopakoval komorný koncert, ktorý na rovnakom mieste mal už vo februári 2013. Sprevádzal ho kvartet Pavla Větrovca a medzi pesničkami sa veľa rozprávalo, čo publikum prijímalo s výbuchmi smiechu.

 

Spevák si na koncert pozval niekoľko hostí: Ilonu Czákovú či Dashu, ktorá zaspievala Jacksonovu pieseň Man in the Mirror a spoločne s Gottom duet Je nebezpečné dotýkat se hvězd. S Michalom Davidom predstavil novinku Země vstává a Mira Žbirku si pozval do Adresáta neznámého. Nevynechal však ani svoje hity Lady Carneval či Trezor.

 

Koncert udýchal, uspieval i utančil sršiac energiou a publikum ho v závere odmenilo búrlivým potleskom postojačky.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona