Karanka vymenil Real Madrid za Middlesbrough

NETKY.SK • 13 November 2013, 13:45 • 2 min
Karanka vymenil Real Madrid za Middlesbrough

LONDÝN - Funkcionárom anglického druholigového tímu FC Middlesbrough sa podaril husársky kúsok, na pozíciu hlavného kouča získali Aitora Karanku, ktorý robil asistenta Josému Mourinhovi v Reale Madrid v rokoch 2010 až 2013. Štyridsaťročný Španiel Karanka nahradil v Middlesbrough odvolaného Tonyho Mowbraya, ktorého prepustili pre zlé výsledky ešte v októbri.

slovakia

left justify in out

"Boro oznamuje, že na post hlavného kormidelníka angažovalo Španiela Aitora Karanku," uvádza sa na oficiálnom konte anglického druholigistu na Twitteri. "Sme nadšení, že Aitor sa rozhodol pokračovať vo svojej kariére v Middlesbrough. Má množstvo skúseností a patrí k progresívnym mladým koučom. Už sa nevieme dočkať spolupráce s ním," vyhlásil výkonný riaditeľ klubu Neil Bausor.

FC Middlesbrough je v tabuľke The Champioship 2013/2014 na 16. pozícii, osem bodov ho delí od priečky znamenajúcej účasť v play-off a päť od zóny zostupu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies