Kapitánska páska by bola splneným snom, netají Iniesta

NETKY.SK • 24 Júl 2014, 07:43 • 2 min
Kapitánska páska by bola splneným snom, netají Iniesta

BARCELONA - Španielsky futbalista Andrés Iniesta je v drese FC Barcelona jedným z najskúsenejších hráčov, a preto veľkým kandidátom na kapitánsku pásku.

slovakia

left justify in out

Možný nástupca Carlesa Puyola netají, že prípadné vymenovanie za kapitána katalánskeho klubu by bolo splneným snom. Iniesta patrí medzi ťahúňov mužstva. "Byť kapitánom prvého tímu bolo vždy v mojich snoch," vyhlásil 30-ročný Španiel pre periodikum Mundo Deportivo. 

 

"Bol by to výrazný krok. Znamená to totiž, že stále patríte do základu a zlepšujete sa," poznamenal strelec víťazného gólu Španielov z finále majstrovstiev sveta v roku 2010 v Juhoafrickej republike.

"Má to svoje pozitívne aj negatívne stránky," upozornil rodák z Fuentealbilly. "Skúsenosti, s ktorými sa stretávate, tie futbalové, ale aj ľudské, z vás robia lepšieho hráča aj človeka," dodal Iniesta, ktorý pôsobí na Camp Nou v prvom mužstve od roku 2002. Informácie priniesol portál goal.com. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona