Kapitánom zbornej bude Vasilij Berezuckij

NETKY.SK • 17 Jún 2014, 09:19 • 2 min
Kapitánom zbornej bude Vasilij Berezuckij

CUIABA - Kapitánom ruskej futbalovej reprezentácie na MS v Brazílii bude Vasilij Berezuckij. Obrancu CSKA Moskva vymenoval do funkcie tréner zbornej Fabio Capello a novinárom to oznámil na tlačovej konferencii deň pred úvodným zápasom na šampionáte proti Kórejskej republike (v Cuiabe v noci na stredu o 0.00 SELČ).

slovakia

left justify in out

Doterajšieho kapitána Romana Širokova vyradilo z účasti na MS zranenie chrbta a musel absolvovať operáciu. "Vasilij je vodca na ihrisku. Navyše hovorí plynule po anglicky a všetci dobre vieme, aká je komunikácia s rozhodcom na trávniku dôležitá," citovala Capella agentúra dpa. "Je to pre mňa veľká česť a zároveň zodpovednosť," vyhlásil Berezuckij.

 

Tridsaťjedenročného obrancu trápil ľahší výron, kvôli ktorému trénoval iba zľahka, no proti Kórejskej republike by podľa dpa mal byť pripravený nastúpiť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies