Kapitánom Slovana na jar asi jeden z dua Perniš - Dobrotka

NETKY.SK • 30 Január 2015, 14:09 • 2 min
Kapitánom Slovana na jar asi jeden z dua Perniš - Dobrotka

BRATISLAVA - Futbalisti ŠK Slovan Bratislava absolvujú v týchto dňoch sústredenie v českom Nymburku. V rámci neho sa padne definitíva o tom, kto bude po odchode Igora Žofčáka do maďarského klubu Nyíregyháza Spartacus FC kapitánom "belasých" v jarnej časti sezóny 2014/2015.

slovakia

left justify in out

"V priebehu tohto sústredenia sa rozhodneme, akú voľbu zvolíme," citovala oficiálna internetová stránka Slovana reakciu kormidelníka Jozefa Chovanca na otázku, či si kapitána zvolia samotní hráči v kabíne alebo o tom rozhodnú tréneri. "Osobne si myslím, že sa bude rozhodovať medzi brankárom Dušanom Pernišom a Martinom Dobrotkom," doplnil 54-ročný ročný kouč Slovana. 

 

 

Druhý menovaný defenzívny univerzál Dobrotka, ktorý môže hrať v obrane i na poste defenzívneho záložníka, sa po pôsobení v českom klube Slavia Praha vrátil do starého známeho prostredia. V doterajších dvoch prípravných stretnutiach - v sobotu 24. 1. doma proti druholigovej Šali (1:0) a v stredu 28. januára v Nymburku s Duklou Praha (1:1) - mal na rukáve kapitánsku pásku. Na otázku, či tak bude aj na jar, čerstvý tridsiatnik (nar. 22. 1. 1985) Martin Dobrotka na klubovom webe skonštatoval: "My si máme kapitána zvoliť na tomto sústredení. Zatiaľ však na to nebol čas. Pred duelom s Duklou mi dali pásku rovnako ako predtým proti Šali, tak som bol. Uvidíme, ako to dopadne." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies