Kapitánom Slovákov v Dánsku bude Škrtel, jediným útočníkom Bakoš

NETKY.SK • 15 August 2012, 06:07 • 2 min
Kapitánom Slovákov v Dánsku bude Škrtel, jediným útočníkom Bakoš

Kapitánom Slovákov v Dánsku bude Škrtel, jediným útočníkom Bakoš - Futbal Kapitánom slovenskej futbalovej reprezentácie v stredajšom prípravnom zápase v Odense s domácim Dánskom (20. 15 h) bude Martin Škrtel.

slovakia

left justify in out

img

Kapitánom slovenskej futbalovej reprezentácie v stredajšom prípravnom zápase v Odense s domácim Dánskom (20.15 h) bude Martin Škrtel. Oznámili to tréneri Stanislav Griga a Michal Hipp na predzápasovej tlačovej konferencii.
      Kormidelníci majú po utorňajšom prílete na Jutský polostrov jasno aj v základnej zostave. Slováci nastúpia na trávnik vyše pätnásťtisícového Tre-For Parku v bránke s Muchom, obrannú štvoricu budú tvoriť Pekarík, Škrtel, Hubočan a debutant Pauschek, v päťčlennom strede poľa vybehnú Sapara, Kucka, Weiss, Hamšík a Stoch a na hrote bude operovať kanonier Bakoš.
      Kouč Dánov Morten Olsen prezradil, že od začiatku určite nastúpia Eriksen, Zimling a Bendtner, ktorí odohrajú iba prvý polčas. V zápase chce dať príležitosť viacerým hráčom, takže už v polčase plánuje využiť tri-štyri striedania.
      Slovenskí futbalisti po 105 minútovom predpoludňajšom lete do Dánska absolvovali večer oficiálny predzápasový tréning. Hlavným rozhodcom stredajšieho duelu bude Švéd Daniel Staalhammer, v priamom prenose zápas ponúkne STV 2.

      Základná zostava SR na zápas s Dánskom: Mucha - Pekarík, Škrtel, Hubočan, Pauschek - Sapara, Kucka - Weiss, Hamšík, Stoch - Bakoš

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies