Kapitánom Chelsea by podľa Mourinha mohol byť aj Mikel

NETKY.SK • 29 Júl 2015, 09:06 • 2 min
Kapitánom Chelsea by podľa Mourinha mohol byť aj Mikel

LONDÝN - Kapitánska páska v anglickom futbalovom klube by mohla v budúcnosti patriť aj nigérijskému stredopoliarovi Johnovi Obimu Mikelovi.

slovakia

left justify in out

Tréner "The Blues" José Mourinho považuje 28-ročného hráča za jedného z lídrov londýnskeho mužstva vzhľadom na to, že v Chelsea je už od roku 2006. Pred niekoľkými hráčmi navyše Mikel ukončil špekulácie o jeho odchode z tímu, keď deklaroval, že chce zotrvať v mužstve úradujúceho anglického majstra.

 

Ako je známe, pozícia kapitána patrí na Stamford Bridge defenzívnej stálici Johnovi Terrymu, jeho zástupcom je Srb Branislav Ivanovič. Mourinho priznal, že po odchode Petra Čecha a Didiera Drogbu je potrebné doplniť rady lídrov.
"V Terrym a Ivanovičovi máme dvoch fantastických kapitánov. Za nimi nasledujú ďalší, ktorí si to zaslúžia. Gary Cahill je u nás už tri roky, je to osobnosť a je zástupcom kapitána v anglickej reprezentácii. Ďalej je tu Mikel, druhý služobne najstarší v mužstve. Predpoklady má aj Cesc Fábregas," cituje portál Nigeria World slová 52-ročného rodáka z portugalského Setúbalu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona