Kapitána Spartaka Mikoviča hnevá súčasná 6. priečka mužstva v tabuľke

NETKY.SK • 18 Október 2016, 15:20 • 2 min
Kapitána Spartaka Mikoviča hnevá súčasná 6. priečka mužstva v tabuľke

BRATISLAVA - Futbalisti Spartaka Trnava odohrajú tento mesiac v domácom prostredí všetky štyri stretnutia vo Fortuna lige (FL) 2016/2017.

slovakia

left justify in out

Po tesnom víťazstve v prvý októbrový deň nad Zlatými Moravcami-Vrábľami (1:0) zásluhou Ivana Hladíka v nadstavenom čase duelu a následnej dvojtýždňovej prestávke "spôsobenej" asociačným termínom slovenskej reprezentácie prišlo v podaní "andelov" v 12. kole sobotňajšie zakolísanie s Podbrezovou (0:2).

 

Na druhej strane "železiari", figurujúci na 2. mieste tabuľky, sú príjemným prekvapením tejto sezóny najvyššej slovenskej súťaže. "Výsledok absolútne nezodpovedá hre. V prvej polovici sme boli o triedu lepší. Žiaľ, následne sme urobili dve rovnaké chyby a dostali súpera na koňa. Potom to bolo už iba o dobýjaní bránky. Nezaslúžili si u nás vyhrať. Keby sme neinkasovali prvý gól, neutvorili by si nič," citovala oficiálna internetová stránka trnavského klubu slová kapitána Spartaka Martina Mikoviča, ktorého hnevá súčasná 6. priečka mužstva v tabuľke FL s výrazným 14-bodovým odstupom na lídra zo Žiliny a už osembodovým na druhú v poradí Podbrezovú.

 

"Hráte dobrý zápas, potom príde jedna hlúpa chyba a dajú gól. Celú jeseň majú rovnaký štýl - doma či vonku. Sú v bloku a vyrážajú do brejkov. Mali sme nad nimi vyhrať a priblížiť sa im na rozdiel dvoch bodov," vrátil sa ešte k neúspešnému víkendovému účinkovaniu 26-ročný rýchlonohý krídelník.


"Červeno-čierni" majú problémy v zakončení, v ostatných troch ligových dueloch strelili iba dva góly. V domácej City Arene absolvujú aj ďalšie dve stretnutia, v ktorých chcú zabrať naplno: už najbližšie v nedeľu 23. októbra proti FC DAC 1904 Dunajská Streda a potom aj v 14. kole Fortuna ligy v sobotu 29. 10. s MFK Ružomberok. "Verím, že s Dunajskou Stredou príde zlom. V prvom polčase s Podbrezovou sme naznačili, že naša hra sa zlepšuje. Keď jazdia všetci, vychádzajú nám akcie. Musíme sa k tomu vrátiť a vydržať celý zápas," dodal s optimizmom Martin Mikovič.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies