Kapitána San Lorenza: Zo zápasu rovno do väzby

NETKY.SK • 2 Apríl 2013, 09:41 • 2 min
Kapitána San Lorenza: Zo zápasu rovno do väzby

BUENOS AIRES - Brankára a kapitána argentínskeho futbalového klubu San Lorenzo Pabla Miglioreho zatkli pre podozrenie z marenia vyšetrovania vraždy.

slovakia

left justify in out

Migliore putoval za mreže po nedeľňajšej prehre 0:1 s Newell´s Old Boys, polícia ho eskortovala priamo zo štadióna na základe súdneho príkazu. Futbalistu podozrievajú z napomáhania Maximilianovi Mazzarovi, ktorý je vysokopostaveným členom tvrdého jadra fanúšikov Boca Juniors a už dlhšie sa ukrýva. Mazzarra hľadá polícia pre jeho úlohu pri smrti Ernesta Cirina, ktorý zomrel na následky zranení po bitke v roku 2011. Právnik Matias Morla sa pokúša o Miglioreho prepustenie v čo najkratšom čase.

"Vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie musíme o prípade mlčať," povedal Morla. Polícia má údajne dôkazy, že 31-ročný brankár bol v kontakte s Mazzarom. Migliore v minulosti pôsobil v kluboch Huracan, Boca Juniors a Racing Club.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies