Kapitána Ďuricu mrzí tesná prehra

NETKY.SK • 27 Máj 2014, 10:39 • 2 min
Kapitána Ďuricu mrzí tesná prehra

PETROHRAD - Slovenská futbalová reprezentácia má za sebou tretí prípravný duel v kalendárnom roku a prvýkrát nezískala všetky tri body. V pondelkovom zápase v ruskom Petrohrade proti domácemu Rusku (0:1) bol druhýkrát vo funkcii kapitána výberu SR Ján Ďurica, ktorého neúspešného stretnutie veľmi mrzelo.

slovakia

left justify in out

"Bol to dobrý, aj keď ťažký zápas. Rusi mali prevahu a kontrolovali hru. Držali loptu na kopačkách, no my sme dobre bránili. Škoda inkasovaného gólu v závere. Bola tam strata lopty v strede poľa a center do otvorenej obrany. Dnes sme mali na remízu a preto je nám to viac ľúto,“ povedal pri odchode zo štadióna Petrovskij 32-ročný obranca Lokomotivu Moskva.

 

Rodák z Dunajskej Stredy ocenil silu súpera. "Rusi majú kvalitný tím a bol to pre nich len prvý prípravný duel pred MS. Tento zápas ukázal dobré veci a aj naše slabiny. Musíme si udržať do ďalších silné silné stránky a poučiť sa z chýb,“ pokračoval Ján Ďurica, ktorý sa už teší na letnú dovolenku, pretože duelom v Petrohrade sa pre neho i celú "družinu“ pod vedením trénera Jána Kozáka skončila súťažná sezóna 2013/2014. "Ročník bol dlhý, toto bol náš posledný zápas. Už sa teším na oddych, ako strávim čas s blízkymi,“ prezradil skúsený stopér. 

 

Na štadióne Petrovskij mal Ján Ďurica na hracej ploche v ruskom tíme aj jedného spoluhráča z klubu - stredopoliara Alexandra Samedova. Po pondelkovom stretnutí si našli na seba niekoľko sekúnd a slovenský obranca prezradil, o čom sa rozprávali. "Poprial som mu, nech sa im darí na majstrovstvách sveta. A jemu osobne zaželal najmä veľa zdravia,“ ozrejmil.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies