Kapitán zlatej gréckej generácie Karagounis končí kariéru

NETKY.SK • 30 Jún 2014, 08:47 • 2 min
Kapitán zlatej gréckej generácie Karagounis končí kariéru

RECIFE - Kapitán gréckej futbalovej reprezentácie Giorgos Karagounis bezprostredne po vypadnutí v osemfinále MS oznámil, že zápas s Kostarikou bol jeho posledným v drese "Hellas" a v národnom tíme končí.

slovakia

left justify in out

Karagounis je so 139 čiarkami gréckym lídrom čo sa týka počtu odohratých medzištátnych zápasov. Skúsený stredopoliar reprezentoval svoju krajinu dlhých 15 rokov a nechýbal pri najväčšom úspechu Grékov, ktorí triumfovali na EURO 2004.

 

"Viem, že lúčiť sa prehrou nie je veľmi príjemné, ale rozhodol som sa. Už pred šampionátom som si svoje myšlienky utriedil a bolo mi jasné, že svetový šampionát o štyri roky je pre mňa veľmi vzdialená méta," povedal 37-ročný Karagounis.

 

Kariéru odštartoval v roku 1996 v Panathinaikose Atény, legionársky pôsobil v Interi Miláno, Benfice Lisabon a anglickom Fulhame.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies