Kapitán Slovana Žofčák má novú zmluvu

NETKY.SK • 11 Júl 2014, 16:31 • 2 min
Kapitán Slovana Žofčák má novú zmluvu

BRATISLAVA - Futbalový Slovan Bratislava predĺžil zmluvu s kapitánom mužstva Igorom Žofčákom. Tridsaťjedenročný stredopoliar prišiel do tímu rekordného slovenského majstra v roku 2010 zo Sparty Praha.

slovakia

left justify in out

Nový bližšie nešpecifikovaný kontrakt michalovského rodáka už zaregistrovali na matrike Slovenského futbalového zväzu, ktorý o tom informoval prostredníctvom Úradnej správy. Okrem Žofčáka uzavrel Slovan zmluvy aj s Tomášom Jablonským a Richardom Lásikom.

 

Matrika SFZ už potvrdila aj ďalšie profesionálne kontrakty hráčov najvyššej slovenskej súťaže. Senici sa upísali Luboš Hušek a Samuel Mráz, v kádri nováčika z Podbrezovej pokračuje v kariére Blažej Vaščák. Novú zmluvu s MFK Ružomberok uzavrel Tomáš Lešňovský, so Žilinou sa dohodli Dávid Kuric a Peter Lupčo, s Trnavou Ján Chovanec a Nikolas Špalek a s Košicami Ajdin Redžič.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona