Kapitán Slovana: Európa sa vzďaľuje, ale ešte nie je koniec

NETKY.SK • 8 Apríl 2015, 17:16 • 2 min
Kapitán Slovana: Európa sa vzďaľuje, ale ešte nie je koniec

BRATISLAVA - S príchodom Dušana Tittela na lavičku futbalistov bratislavského Slovana by malo prísť herné aj výsledkové obrodenie slovenského šampióna, ktorému sa pod vedením Jozefa Chovanca nepodarilo vyštverať zo stredu tabuľky.

slovakia

left justify in out

"Belasým" patrí deväť kôl pred koncom Fortuna ligy 2014/2015 až 5. priečka, keď z 24 duelov vyťažili iba 35 bodov. V Slovnaft Cupe stroskotali vo štvrťfinále na Trenčíne, takže čaká na nich ešte tuhý boj o Európsku ligu.

 

"Pohárová Európa sa nám vzďaľuje, ale ešte nie je koniec súťaže. Teraz potrebujeme zamakať v zápasoch, ktoré nám zostávajú. Slovnaft Cup bol určite najjednoduchšou cestou k úspechu, ale už je minulosťou. Potrebujeme vyhrávať a posúvať sa smerom nahor," uviedol na internetovej stránke klubu kapitán Slovana Martin Dobrotka. 

 

Tridsaťročný defenzívny univerzál jasne pomenoval opakované nedostatky v hre kolektívu, ktorému šéfuje. "Robíme príliš školácke chyby. Povieme si, ako chceme hrať, ale potom to nedodržujeme. V našej hre je veľa chýb. Ide o nedostatky v komunikácii, chýba nám už aj sebadôvera. Tá je vo futbale veľmi dôležitá. Aj za nepriaznivého stavu si treba veriť a snažiť sa vyrovnať," podotkol Dobrotka. 

 

So spoluhráčmi už v sobotu v náročnom zápase v Trnave bude môcť ukázať, či v niečom nastalo zlepšenie. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies