Kapitán PSG Silva po zranení začal s tréningom, Lorient ešte nestihne

NETKY.SK • 30 Október 2013, 10:29 • 2 min
Kapitán PSG Silva po zranení začal s tréningom, Lorient ešte nestihne

PARÍŽ - Brazílsky futbalový reprezentant Thiago Silva sa v utorok zapojil do tréningového procesu vo svojom klube Paríž St. Germain, informoval denník L'Equipe.

slovakia

left justify in out

Stopér a kapitán úradujúceho francúzskeho majstra odohral svoj posledný súťažný zápas 22. septembra proti AS Monaco (1:1), v ktorom si však privodil zranenie stehna a odvtedy sa liečil. Pásku s "céčkom" na rukáve počas jeho neprítomnosti nosí švédsky kanonier Zlatan Ibrahimovič.

Silva ešte pravdepodobne nebude figurovať v kádri trénera Laurenta Blanca na piatkový domáci zápas Ligue 1 s Lorientom. Mohol by však byť k dispozícii na budúcotýždňový duel Ligy majstrov 2013/2014 proti Anderlechtu Brusel, v ktorom Parížania budú mať šancu definitívne si zaistiť postup do jarného osemfinále.

Spolu so Silvom začali v utorok s tréningom aj pravý obranca Christophe Jallet a argentínsky stredopoliar Javier Pastore. PSG so ziskom 25 bodov a lepším skóre ako AS Monaco vedie tabuľku najvyššej francúzskej súťaže a v LM nazbieral v troch vystúpeniach plný počet 9 bodov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies