Kapitán Petrovický sa vracia do zostavy trenčianskej Dukly

NETKY.SK • 6 Február 2015, 13:37 • 2 min
Kapitán Petrovický sa vracia do zostavy trenčianskej Dukly

TRENČÍN - Kapitán Dukly Trenčín Róbert Petrovický sa po februárovej reprezentačnej prestávke vráti do zostavy svojho mužstva po viac ako dvojmesačnej pauze zavinenej zdravotnými problémami.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťjedenročný center v závere novembra v súboji proti Banskej Bystrici po zásahu pukom odstúpil z hry, lekári mu neskôr diagnostikovali natrhnutie sleziny. Po dlhšej liečbe sa skúsený hokejista v druhej polovici januára objavil na tréningoch "vojakov". V súťažnom zápase by sa mohol predstaviť v stredu 11. februára na ľade Skalice. "Už som dva týždne na ľade, niekoľko dní mám dovolený už aj kontakt, takže môžem ísť konečne naplno. Bol som na výstupnom sonografickom vyšetrení. Nie je tam už žiadna jazva a vyzerá to, že som stopercentne fit. Musím ešte trochu dobehnúť kondičku, tento týždeň mi v tom môže pomôcť. Trénujeme veľa, ideme dvojfázovo, už sa teším na prvý zápas,“ cituje Róberta Petrovického oficiálny web Dukly Trenčín.

 

Majster sveta z Göteborgu 2002 odohral v tejto sezóne za Duklu 30 stretnutí, strelil v nich päť gólov a pridal jedenásť asistencií. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies