Kapitán Parmy: Rozhodli sme sa, že v Janove hrať nebudeme

NETKY.SK • 27 Február 2015, 18:11 • 2 min
Kapitán Parmy: Rozhodli sme sa, že v Janove hrať nebudeme

PARMA – Kapitán Parmy Alessandro Lucarelli oznámil, že po stretnutí s úniou hráčov v Taliansku sa on a jeho spoluhráči rozhodli nenastúpiť na víkendový zápas v Janove kvôli pretrvávajúcim vážnym problémom v klube.

slovakia

left justify in out

FC Parma je vo vážnych finančných problémoch a hrozí jej dokonca zánik. Minulý týždeň bol odložený ich domáci zápas proti Udinese, keď klub nedokázal pokryť usporiadateľské náklady. Kapitán tímu priznal, že hráči sú už čoraz viac frustrovaní kvôli ich nevyplateným mzdám.

S podporou únie hráčov Serie A (Associazione Italiana Calciatori) Lucarelli potvrdil, že v nedeľu nepocestujú na zápas do Janova.

"Ja a moji spoluhráči sme sa rozhodli, že nebudeme v Janove hrať," povedal skúsený veterán. "Rozhodli sme sa po stretnutí s AIC."

K rozhodnutiu odložiť zápas Parmy proti Udinese dospeli oba kluby po vzájomnej dohode. Tentokrát však rozhodnutie prišlo jednostranne od hráčov Parmy a bude mať za následok kontumáciu 3-0 v prospech Janova, nakoľko dôjde k porušeniu pravidiel Serie A.

Ak by sa táto situácia následne zopakovala v ďalších troch zápasoch, tak dôjde k automatickému vylúčeniu Parmy zo Serie A podľa predpisov talianskeho futbalového zväzu (FIGC).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies