Kapitán Michaloviec po postupev Slovnaft cupe: Musíme byť efektívnejší

NETKY.SK • 28 September 2016, 09:04 • 2 min
Kapitán Michaloviec po postupev Slovnaft cupe: Musíme byť efektívnejší

NOVÝ ŽIVOT - Spomedzi účastníkov futbalovej Fortuna ligy 2016/2017 dosiahli v utorkových dueloch šestnásťfinálového 4. kola pohárovej súťaže Slovnaft Cup 2016/2017 najpresvedčivejší triumf hráči Michaloviec. Zverenci trénera Antona Šoltisa sa predstavili na pôde piatoligového mužstva FC Nový Život z okresu Dunajská Streda a vybojovali si postup do osemfinále víťazstvom 3:0.

slovakia

left justify in out

"Každý pohárový zápas je náročný a tento duel to potvrdil. Povedal by som však, že 3:0 sme zvíťazili zaslúžene. Domáci boli najnepríjemnejší v protiútokoch a tvrdých súbojoch. Po úvodnej štvrťhodinke sme sa s tým vyrovnali a vládli sme na ihrisku," povedal pre agentúru SITA kapitán Zemplínčanov Igor Žofčák. Odchovanec michalovského futbalu vie, že jeho tím stále má čo zlepšovať. "Dnes sme mali viac šancí, no musíme byť efektívnejší. Bolo dobré, že v prvom polčase sme strelili dva góly, v prestávke je tím pokojnejší. Pridali sme tretí gól a bolo to v našej réžii," pokračoval.

Najvýchodnejšieho účastníka FL 2016/2017 čakala po hladkom triumfe dlhá cesta domov. "Počas nej si trochu oddýchneme a potom začíname myslieť na víkend a ligový duel v Bratislave proti Slovanu. V minulosti som tam pôsobil. Zažil som tam pekné časy, ale bude to pre mňa rovnaký duel ako každý iný ligový," poznamenal Igor Žofčák. Futbalisti Michaloviec majú na svojom konte z ostatných dvoch ligových kôl šesť bodov za víťazstvá v Trnave a doma nad Myjavou a radi by pokračovali v úspešnom ťažení. "Máme za sebou dve víťazstvá, ale na to nemôžeme hľadieť. Budeme radi, ak v Bratislave získame nejaký bodík. Je to však ešte poriadne ďaleko," dodal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies