Kapitán Mexika varuje: V prvom rade musíme zastaviť Neymara

NETKY.SK • 16 Jún 2014, 16:24 • 2 min
Kapitán Mexika varuje: V prvom rade musíme zastaviť Neymara

FORTALEZA - Hviezda brazílskej futbalovej reprezentácie Neymar dvakrát skóroval v otváracom zápase XX. majstrovstiev sveta proti Chorvátsku (3:1) a očakáva sa, že práve spomenutý útočník FC Barcelona bude robiť najväčšie problémy aj druhému súperovi "kanárikov" v základnej A-skupine Mexiku.

slovakia

left justify in out

Kapitán "trikolóry" Rafael Márquez, ktorý hrával za Barcu v rokoch 2003 - 2010, upozornil svojich spoluhráčov z národného tímu, aby zaostrili svoju pozornosť na Neymara. Mexičania tiež zvládli svoj vstup do turnaja, v piatok zdolali Kamerunčanov 1:0.

 

"Musíme spoľahlivo pokryť Neymara, nedovoliť mu hrať a snažiť sa vždy byť pri ňom vo dvojici," povedal 35-ročný mexický stopér pre Globo. "Proti Brazílii to bude určite veľmi náročný duel. Všetci dobre vieme o kvalitách Neymara, Oscara a Hulka, ale v tréningu sa zodpovedne pripravujeme, aby sme to proti nim zvládli k našej spokojnosti," dodal Márquez. 

 

Zverenci Luiza Felipeho Scolariho veria, že ďalší trojbodový zápis im bude stačiť na postup do vyraďovacej fázy. Brazílčania sa kvalifikujú do osemfinále, ak v utorok vyhrajú a zároveň Kamerunčania nezvíťazia v stredajšom dueli nad "vatrenými". Mexičania sa prebojujú do "vyraďovačky", ak zdolajú domácich a Chorvátsko nezvíťazí nad Kamerunom. 

 

Duel Brazília - Mexiko sa uskutoční v utorok 17. júna o 21.00 h SELČ vo Fortaleze.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies