Kapitán Keane v írskej nominácii napriek svalovému zraneniu

NETKY.SK • 1 Jún 2016, 08:21 • 2 min
Kapitán Keane v írskej nominácii napriek svalovému zraneniu

DUBLIN - Do záverečnej nominácie írskej futbalovej reprezentácie na EURO 2016 sa napokon dostal aj kapitán Robbie Keane, hoci pre zranenie nenastúpil v utorkovej generálke s Bieloruskom.

slovakia

left justify in out

Tridsaťpäťročný útočník Los Angeles Galaxy vynechal pre problémy s lýtkovým svalom duel s Bieloruskom, v ktorom Íri prekvapujúco prehrali 1:2. Po zápase však tréner Martin O'Neill zaradil veterána do konečnej nominácie na ME, kde sa ostrovný tím stretne v E-skupine postupne so Švédskom, Belgickom a Talianskom.

 

Ako informovala agentúra AP, O'Neill nominoval aj stredopoliara Jamesa McCarthyho, hoci ten pre zranenie stehenného svalu nenastúpil v uplynulých dvoch prípravných stretnutiach.

 

Nominácia Írska na EURO 2016:

brankári: Shay Given (Stoke City), Darren Randolph (West Ham United), Keiren Westwood (Sheffield Wednesday)

obrancovia: Seamus Coleman (FC Everton), Cyrus Christie (Derby County), Ciaran Clark (Aston Villa), Richard Keogh (Derby County), John O'Shea (AFC Sunderland), Shane Duffy (Blackburn Rovers), Stephen Ward (FC Burnley)

stredopoliari: Aiden McGeady (Sheffield Wednesday), James McClean (West Bromwich Albion), Glenn Whelan (Stoke City), James McCarthy (FC Everton), Jeff Hendrick (Derby County), David Meyler (Hull City), Stephen Quinn (FC Reading), Wes Hoolahan (Norwich City), Robbie Brady (Norwich City), Jonathan Walters (Stoke City)

útočníci: Robbie Keane (LA Galaxy), Shane Long (FC Southampton), Daryl Murphy (Ipswich Town)

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona