Kapitán Žiliny Jež po postupe cez Loveč: "Chceme do Ligy majstrov"

NETKY.SK • 5 August 2010, 07:38 • 2 min
Kapitán Žiliny Jež po postupe cez Loveč: "Chceme do Ligy majstrov"

Kapitán Žiliny Jež po postupe cez Loveč: "Chceme do Ligy majstrov"

slovakia

left justify in out

Róbert Jež, kapitán MŠK Žilina: "Dôležitým momentom bolo, že súper hral bez Popova, ktorý sa na začiatku druhého polčasu nechal hlúpo vylúčiť. Naším snom bolo prebojovať sa do skupinovej fázy niektorého z pohárov, čo sa nám už teraz podarilo. Za celé mužstvo však poviem, že chceme hrať v Lige majstrov. Litex mal dnes viac šancí ako v prvom zápase doma. Neboli to teda len predzápasové reči, že Bulhari vedia hrať futbal, potvrdili to aj v dnešnom zápase, ale nestačili na nás. Sme radi aj za našich fanúšikov, že si jesennú časť sezóny natiahneme až do decembra."
Emil Rilke, stredopoliar MŠK Žilina: "Mário dobre potiahol loptu po pravej strane. Ja som sa snažil dostať pred líniu obrancov, čo sa mi podarilo, Mário mi dal strieľanú prihrávku a ja som do nej vložil nohu. Paráda, že to tam padlo. Po inkasovanom góle sme to otvorili, začali sme hrať svoju hru a súpera zatlačili. Každý hráč má sen odohrať zápasy v európskych pohároch, ale obľúbeného súpera nemám. Budeme hrať s tým, koho dostaneme, čaká nás veľa zápasov, na ktoré nám zostanú pekné spomienky."
Mário Pečalka, obranca MŠK Žilina: "Som strašne rád, že som sa po zranení vrátil do diania v takomto zápase. Určite sa ešte necítim stopercentne v poriadku, ale teraz sa mi aj s tými bolesťami bude lepšie zaspávať. Keď sme prehrávali 0:1, spomenul som si na zápas s Partizanom, ale opakovanie vlaňajška som si nepripúšťal. Dôležité bolo, že sme o pár minút vyrovnali a potom strelili aj ďalšie góly. Sme všetci veľmi šťastní."

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies