Kapitán Gladbachu po sezóne ukončí kariéru

NETKY.SK • 8 Marec 2016, 14:44 • 2 min
Kapitán Gladbachu po sezóne ukončí kariéru

MÖNCHENGLADBACH - Kapitán futbalistov nemeckého klubu Borussia Mönchengladbach Martin Stranzl ukončí po aktuálnej sezóne 2015/2016 aktívnu hráčsku kariéru.

slovakia

left justify in out

Tridsaťpäťročný stopér oznámil svoje rozhodnutie na utorkovej tlačovej konferencii. "V lete príde môj koniec. Nebolo to pre mňa jednoduché rozhodnutie," vyhlásil Stranzl, ktorý pôsobí v "Gladbachu" od januára 2011 po príchode zo Spartaka Moskva. Odvtedy odohral za Borussiu 116 zápasov a dosiahol v nich 8 gólov. Bývalý rakúsky reprezentant momentálne laboruje so svalovým zranením lýtka. Pre zdravotné problémy absolvoval v tomto súťažnom ročníku len dve stretnutia. "Chcem ešte vybehnúť na ihrisko. Urobím všetko, aby sa mi to podarilo a mohol som sa s fanúšikmi rozlúčiť na trávniku," dodal pre Kicker Martin Stranzl, ktorý hral aj za TSV 1860 Mníchov a VfB Stuttgart.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies