Kapitán Ghany Gyan poprel obvinenia z údajnej rituálnej vraždy

NETKY.SK • 25 September 2014, 17:10 • 2 min
Kapitán Ghany Gyan poprel obvinenia z údajnej rituálnej vraždy

LONDÝN - Kapitán ghanskej futbalovej reprezentácie Asamoah Gyan poprel obvinenia médií, že je s rodinou zapletený do údajnej rituálnej vraždy rapera Castra.

slovakia

left justify in out

Castro spoločne so svojou priateľkou Janet Banduovou zmizli počas dovolenky v ghanskom prímorskom mestečku Ada ešte v júli tohto roka, na ktorej bol aj Gyan. "To, čo sa šíri cez médiá sú divoké obvinenia zamerané najmä proti Asamoahovi Gyanovi, je to absurdné, že niekoho obetoval," píše sa v stanovisku, ktoré sprostredkoval Gyanov právnik. Na futbalistovu stranu sa postavila aj jeho rodina. "Boli sme ticho počas toho, ako sa obvinenia šírili. Boli sme ticho nie preto, že by sme niečo tajili alebo že by sme sa nechceli k tomu vyjadriť, ale preto, že sme nechceli zasahovať do policajného vyšetrovania. V tejto kauze však nie sme namočení. Nikto z nás nemá najmenšiu predstavu, čo sa im stalo. Prežívame nepredstaviteľnú bolesť a šok a dali by sme hocičo za to, aby sa Castro a Janet vrátili," uviedla rodina prostredníctvom miestnych médií.
     

Asamoah Gyan momentálne oblieka dres Al Ainu v Spojených arabských emirátoch.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies