Kapitán Gdynie Božok: Je to ako povýšenie na šľachtica

NETKY.SK • 15 Júl 2016, 10:40 • 2 min
Kapitán Gdynie Božok: Je to ako povýšenie na šľachtica

GDYNIA - Nováčika najvyššej poľskej futbalovej súťaže Arku Gdynia povedie v sezóne 2016/2017 z pozície kapitána slovenský stredopoliar Miroslav Božok. Tridsaťjedenročný rodák z Michaloviec je prvým legionárom v histórii "žlto-modrých", ktorý bude mať na rukáve kapitánsku pásku.

slovakia

left justify in out

"V šatni prebehlo demokratické hlasovanie. Každý predstavil svojho favorita, na konci som mal najviac hlasov. Prvá myšlienka? Bol som veľmi prekvapený. Vnímam to ako veľkú česť a povýšenie do šľachtického stavu. Arka Gdynia pre mňa vždy veľa znamenala. Som veľmi rád, že sa mi od spoluhráčov dostalo takejto podpory," vyhlásil Božok pre Przeglad Sportowy.


Ľavonohý záložník a držiteľ double s Ružomberkom zo sezóny 2005/2006 verí, že aj kapitánstvo prispeje k lepším výkonom v jeho podaní. "Myslím si, že to bude pre mňa akýsi stimul. Kapitán predsa znamená zodpovednosť, nemal by sklamať. Mal by som patriť k lídrom Arky a vždy podať výkon na zodpovedajúcej úrovni. Dúfam, že nás čaká vydarená sezóna a zažijeme v nej aspoň toľko radosti ako v tej predchádzajúcej," doplnil Božok.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies