Kapitán futbalovej reprezentácie Škrtel sa v stredu pridal v Senci k A-tímu SR

NETKY.SK • 5 Október 2016, 16:00 • 2 min
Kapitán futbalovej reprezentácie Škrtel sa v stredu pridal v Senci k A-tímu SR

SENEC - Kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie Martin Škrtel podľa už v pondelok na zraze v Senci avizovaného vyjadrenia trénera A-mužstva Jána Kozáka sa po operácii nosa v Turecku pridal v stredu k spoluhráčom v národnom tíme.

slovakia

left justify in out

"Martin pricestoval dnes do Senca. Predpoludňajší tréning mužstva časovo nestihol," informoval v stredu popoludní agentúru SITA manažér komunikácie a PR Slovenského futbalového zväzu (SFZ) Juraj Čurný na margo obrancu Fenerbahce Istanbul. Ako je známe, pre vylúčenie v septembrovom úvodnom vystúpení v Trnave s Anglickom (0:1) v F-skupine kvalifikácie MS 2018 bude 31-ročný slovenský stopér nútene pauzovať v sobotňajšom dueli v Ľubľane proti Slovinsku (hrá sa 8. 10. o 20.45 h na štadióne Stožice). V následnom súboji tejto eliminácie v utorok 11. 10. o 20.45 h v trnavskej City Arene proti Škótsku by mal byť Škrtel, ak mu to zdravotný stav dovolí, k dispozícii.


Kouč A-tímu SR Ján Kozák privítal na pondelňajšom popoludňajšom zraze v Senci z rôznych príčin len 16 z 23 pôvodne nominovaných hráčov. Postupne mu pribúdali ďalší: ešte v pondelok večer brankár Martin Dúbravka, špílmacher Marek Hamšík i stredopoliar Juraj Kucka, neskôr i defenzívny záložník Filip Kiss a v utorok aj obranca Tomáš Hubočan. "Stredajší predpoludňajší tréning na vedeľajšej hracej ploche v Senci absolvovalo 21 hráčov," skonštatoval Juraj Čurný.


Na októbrové duely nebude podľa pondelňajšieho vyjadrenia lodivoda slovenskej reprezentácie k dispozícii Vladimír Weiss, ktorého polícia obvinila z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Dvadsaťšesťročný krídelník sedel vo vozidle, ktoré zastavila policajná hliadka v nedeľu v skorých ranných hodinách v Bratislave, o prípade ako prvá informovala TV JOJ. Weiss sa odmietol podrobiť dychovej skúške a nesúhlasil ani s odberom krvi. V aute sa údajne nachádzalo ďalších deväť ľudí. "Vlado Weiss prišiel v pondelok podvečer do Senca, rozprával sa s trénerom Kozákom a potom odišiel," poznamenal krátko Juraj Čurný.


V stredu podvečer majú slovenskí futbaloví reprezentanti tréning v NTC SFZ v Senci, vo štvrtok je od 16.00 h plánovaná ďalšia tréningová jednotka, v piatok 7. októbra v predpoludňajších hodinách už výprava A-tímu SR odcestuje z Bratislavy do Ľubľany.

Aktualizovaná nominácia slovenskej futbalovej reprezentácie na zápasy proti Slovinsku (8. októbra o 20.45 h v Ľubľane) a Škótsku (11. októbra o 20.45 h v Trnave) v rámci F-skupiny európskej časti kvalifikácie o postup na MS 2018 do Ruska:


Brankári: Matúš Kozáčik (Viktoria Plzeň/ČR), Ján Novota (Rapid Viedeň/Rak.), Martin Dúbravka (Slovan Liberec/ČR)


Obrancovia: Lukáš Pauschek (Mladá Boleslav/ČR), Erik Sabo (Beitar Jeruzalem/Izr.), Martin Škrtel (Fenerbahce Istanbul/Tur.), Ján Ďurica (Trabzonspor/Tur.), Lukáš Štetina (Dukla Praha/ČR), Kornel Saláta (Slovan Bratislava), Tomáš Hubočan (Olympique Marseille/Fr.), Jakub Holúbek (MŠK Žilina)


Stredopoliari: Róbert Mak (Zenit Petrohrad/Rus.), Ján Greguš (FC Kodaň/Dán.), Patrik Hrošovský (Viktoria Plzeň/ČR), Juraj Kucka (AC Miláno/Tal.), Filip Kiss (FK Haugesund/Nór.), Jakub Považanec (Dukla Praha/ČR), Marek Hamšík (SSC Neapol/Tal.), Dušan Švento (Slavia Praha/ČR)


Útočníci: Michal Ďuriš, Marek Bakoš (obaja Viktoria Plzeň/ČR), Adam Nemec (Dinamo Bukurešť/Rum.)


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies