Kapitán Fiorentiny Astori zomrel na infarkt: Zápas v Udine odložili

NETKY.SK • 4 Marec 2018, 13:14 • 2 min
Kapitán Fiorentiny Astori zomrel na infarkt: Zápas v Udine odložili

UDINE - Smutná správa prišla v nedeľu z tábora talianskeho futbalového klubu ACF Fiorentina.

slovakia

left justify in out

Vo veku 31 rokov náhle zomrel na infarkt kapitán mužstva Davide Astori. Podľa informácie agentúry APA z tohto dôvodu tiež zrušili zápas 27. kola v Udine, resp. celý nedeľný program.

 

Úmrtie Astoriho potvrdil oficiálne klub. Stopér ACF mal na konte aj 14 reprezentačných štartov za Taliansko, v ktorých strelil jeden gól. Vedenie Serie A najprv reagovalo odložením prvého zápasu nedeľňajšieho programu FC Janov - Cagliari. Neskôr na sociálnej sieti informovalo o zrušení celého nedeľného programu.

 

Podľa správy agentúry AP našli hráča v nedeľu ráno bez známok života v izbe hotela, kde sa mužstvo ubytovalo pred ligovým duelom. V krátkom komuniké klub z Florencie uviedol, "že je stratou kapitána hlboko otrasený" a "žiada v tejto delikátnej záležitosti o citlivý prístup médií a rešpekt voči hráčovej rodine".

 

Asturi sa len pred dvoma týždňami stal otcom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona