Kapitán FC Barcelona Puyol zvažuje ukončenie kariéry

NETKY.SK • 15 December 2013, 14:44 • 2 min
 Kapitán FC Barcelona Puyol zvažuje ukončenie kariéry

MADRID - S informáciou sa španielsky reprezentant mal zveriť spoluhráčom a ľuďom z klubu.

slovakia

left justify in out

Kapitán futbalového FC Barcelona Carles Puyol zvažuje v prípade pokračovania svojich pretrvávajúcich zdravotných problémov po skončení aktuálnej sezóny ukončenie kariéry, informoval v nedeľu katalánsky športový denník Mundo Deportivo.

S informáciou sa španielsky reprezentant mal zveriť spoluhráčom a ľuďom z klubu. Tridsaťpäťročného stopéra v ostatných sezónach prenasledovali zranenia, do súťažného diania sa vrátil v októbri po dvoch operáciách kolena. V zostave "blaugranas" sa však odvtedy objavili len štyrikrát, v hierarchii trénera Gerarda Martina sa nachádza za 22-ročným Marcom Bartrom. Podľa novinárov zo spomenutého denníka však Puyol nevylúčil, že by ukončenie kariéry odložil a ešte si zahral v Katare či USA. 

Puyol patrí medzi najdekorovanejších hráčov FC Barcelona. S aktuálnym lídrom tabuľky španielskej najvyššej súťaže trikrát triumfoval v Lige majstrov a získal šesť titulov v Primera División. Úspešný bol aj na reprezentačnej úrovni, kde sa dostal na hranicu sto reprezentačných štartov, čo sa okrem neho podarilo iba ďalším siedmim španielskym futbalistom. Puyol bol podľa agentúry AFP kľúčovým hráčom pri triumfoch Španielska na majstrovstvách Európy 2008 a svetovom šampionáte 2010. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies