Kapitán Edmontonu Oilers je sklamaný, že NHL nevyšle hráčov na olympiádu do Pjongčangu

NETKY.SK • 27 Júl 2017, 8:52 • 2 min
Kapitán Edmontonu Oilers je sklamaný, že NHL nevyšle hráčov na olympiádu do Pjongčangu

TORONTO - Kapitán hokejového tímu Edmonton Oilers Connor McDavid netají sklamanie, že NHL nevyšle hráčov na zimné olympijské hry do Pjongčangu.

slovakia

left justify in out

"Bola by to špeciálna skupina, a človek verí, že by bol jej súčasťou," povedal McDavid pred novinármi a pokračoval: ."Je to sklamanie, ale takto to je. Mali by ste mať možnosť reprezentovať krajinu na najvyššej úrovni, a olympiáda je najvyššia možná úroveň."

McDavidovo vyhlásenie prišlo deň po tom, ako Hockey Canada (Národná hokejová federácia krajiny) oznámila, že hľadá do kádra tímu do Pjongčangu talent mimo NHL. Sean Burke, generálny manažér tímu v utorok povedal, že väčšina hráčov kanadského výberu sa bude grupovať z hokejistov pôsobiacich v Európe.

 

Odmietavý postoj NHL k hrám vzišiel z nezhôd týkajúcich sa výdavkov, ako aj z obtiažnosti prispôsobenia hracieho kalendára súťaže termínu OH.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona