Kapitán Belgicka Kompany nenastúpi proti Kórejskej republike

NETKY.SK • 26 Jún 2014, 11:32 • 2 min
Kapitán Belgicka Kompany nenastúpi proti Kórejskej republike

SAO PAULO - Zranený kapitán belgickej futbalovej reprezentácie Vincent Kompany nezasiahne do štvrtkového duelu "červených diablov" na majstrovstvách sveta proti Kórejskej republike.

slovakia

left justify in out

Stopér Manchestru City Kompany priviedol Belgičanov v základnej H-skupine k víťazstvám nad Alžírčanmi (2:1) i Rusmi (1:0) znamenajúcim postup do osemfinále, ale pre zdravotnú indispozíciu so slabinami vynechá niekoľko tréningov a uprednostní liečbu pred štartom v spomenutom súboji proti ázijskému tímu.

 

"Nebude môcť nastúpiť," povedal na margo svojho urasteného 28-ročného zverenca tréner Belgicka Marc Wilmots. Tomu nepomôže proti Kórejčanom ani ďalší zadák Thomas Vermaelen laborujúci so zadným stehenným svalom. "Ich zranenia nie sú vážne, ale oboch chceme preventívne šetriť, preto nebudú hrať v našom záverečnom stretnutí v skupine," doplnil kouč Wilmots. 

 

Belgičanom stačí na prvenstvo v skupine aj nerozhodný rezultát z nočného súboja proti hráčom Kórejskej republiky s úvodným výkopom o 22.00 h SELČ. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies