Kapitán Barcelony Puyol zvažuje svoju budúcnosť

NETKY.SK • 1 Jún 2013, 09:37 • 2 min
Kapitán Barcelony Puyol zvažuje svoju budúcnosť

BARCELONA - Kapitán futbalistov čerstvého španielskeho majstra FC Barcelona Carles Puyol, ktorý vynechal podstatnú časť sezóny 2012/2013 pre sériu zranení, zvažuje ukončenie aktívnej kariéry.

slovakia

left justify in out

Tridsaťpäťročný stopér španielskej reprezentácie vynechal minuloročné majstrovstvá Európy pre zranenie ľavého kolena a v auguste 2012 si zo zápasu s Osasunou "odniesol" zlomeninu lícnej kosti. Po návrate na trávniky si v septembri nezahral pre natiahnuté väzy v ľavom kolene a v októbri si vykĺbil lakeť. V ďalšom priebehu ročníka ho limitovalo problémové pravé koleno a v marci musel podstúpiť operáciu, ktorá ho vyradila z ďalšieho turnaja reprezentačných výberov - Pohára konfederácií 2013 v Brazílii.

"Pochybujem, že sa mi v ďalšej sezóne budú vyhýbať zranenia. Ak budú tieto problémy pretrvávať, ukončím kariéru. Takéto veci sa vo futbale stávajú. Chcem byť stopercentne zdravý. Mám v pláne dodržať tri roky z môjho kontraktu a chcel by som hrať až do štyridsiatky," povedal na piatkovej tlačovej konferencii 100-násobný reprezentant Španielska.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies